Ligging Parkwachters

Het nieuwbouwproject Parkwachters in Best ligt op de ideale locatie. Dagelijkse boodschappen doen? Binnen no-time ben je bij de winkels en horecagelegenheden. Daarnaast is er een snelle verbinding met Eindhoven met de trein of auto.

Het voornaamste voordeel van het nieuwbouwproject Parkwachters is de ligging bij de natuur. Met de fiets ben je zo in het buitengebied van Best.
Een heerlijke plek in de natuur en bossen om te wandelen. De woningen worden in een parksetting gesitueerd, waardoor er voor de bewoners een rustgevende leefomgeving is gecreƫerd.

Omgeving Best

Best is een prettige woonplaats voor jong en oud. Een centrum waarin alle dagelijkse voorzieningen worden aangeboden. Zowel de A2 als het treinspoor zorgen dat je binnen 10 minuten in het centrum van Eindhoven bent. Behoefte aan natuur en rust? De omgeving van Best biedt volop wandel- en fietsroutes in de weilanden en bossen. Voor kinderen zijn er veilige speelplekken en een voetbalveld. Heerlijk wonen!

Best is een verrassende woonplek! Naast het bruisende centrum, kun je ook op verkenningstocht door de mooiste natuurgebieden. Vanuit het dorp sta je al snel in de natuur. Is het lekker warm zomerweer? Geniet dan van een stranddag bij Recreatiepark Aquabest. Cultuur liefhebbers kunnen een bezoekje brengen aan de Sint-Odulphuskerk, de molen of de oude boerderij.

Kavelkaart

© powered by WEBFLAT